Υπηρεσιες

Προσφορές Ασφάλειες Αυτοκινήτου

Επιλέγοντας ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητό σας, θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συνεχή, αξιόπιστη, ολοκληρωμένη υποστήριξη και, το σημαντικότερο, ξεκάθαρες ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές. Ασφαλιστικά Προγράμματα που σας εξασφαλίζουν από :

Ασφάλειες Ακινήτων Προστασία Κατοικίας

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και οι ανάγκες πολλές. Το όραμα για μια καλύτερη ζωή απαιτεί προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες με ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Όσα αποκτούμε με συντονισμένες προσπάθειες και αγώνες είναι πολύτιμα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτό είναι το σπίτι μας, ο χώρος που απολαμβάνουμε τις προσωπικές μας στιγμές, το καταφύγιό μας. Ασφαλιστικά Προγράμματα που σας εξασφαλίζουν από :

Φθηνές Ασφάλειες Ζωής

Η Ασφάλεια Ζωής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το βασικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα αφού φροντίζετε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε, οι οποίοι είναι οικονομικά εξαρτημένοι από εσάς

Οικονομικά Αξιόπιστα Προγράμματα Υγείας

Στη ζωή μας όλοι κάνουμε όνειρα και θέτουμε κάποιους στόχους . Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για την πραγματοποίησή τους είναι η διατήρηση της καλής υγείας. Η εξασφάλιση της υγείας μας αποτελεί τη μέγιστη ανάγκη.

Φτηνά και Αξιόπιστα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τις χαρές της ζωής

Οικονομική Ασφάλεια για το παιδί

Το μεγάλωμα και η ανατροφή ενός παιδιού είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.  Προτεραιότητα όλων όσων γίνονται γονείς είναι η προστασία και η εξασφάλιση των παιδιών τους. Όλοι οι γονείς επιδιώκουν να μεγαλώσουν με αρχές τα παιδιά τους και κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Η εξασφάλιση όμως αυτή συνεπάγεται μεγάλη οικονομική επιβάρυνση που η οικογένεια μπορεί να μην έχει τη δύναμη να καλύψει.

Οδική Βοήθεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα, σας παρέχεται κάλυψη οδικής βοήθειας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , 24 ώρες το 24ωρο.Οι παρεχόμενες καλύψεις αναφορικά είναι:

Ασφάλεια Επιχείρησης - Προνομιακές τιμές

Για τους επιχειρηματίες κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση. Κάθε μέρα νέοι στόχοι καθορίζονται, επιτυγχάνονται και επαναπροσδιορίζονται υψηλότεροι και περισσότεροι. Η προσπάθεια για πρόοδο και εξέλιξη ποτέ δεν σταματά. Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας.

 

 

Νομική Προστασία - Χαμηλές τιμές

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.

Ασφαλιστικό Πρακτορείο - Γενική / Aστική ευθύνη

 Με την ασφάλιση της αστικής ευθύνης, προσφέρουμε στον ιδιώτη και τον οικογενειάρχη ηρεμία και σιγουριά και τον απαλλάσσουμε από την αβεβαιότητα για τις οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οικογενειακό του προγραμματισμό ένα απρόοπτο ατύχημα. Αποζημιώνοντας άμεσα για τις φθορές που προξένησε τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του λόγω απροσεξίας.

Η κάλυψη της αστικής ευθύνης προστατεύει τον ίδιο και τα προστατευόμενα μέλη από σωματικές βλάβες και απώλεια ζωής που θα προκαλέσουν σε τρίτους καθώς και τις υλικές ζημιές σε πράγματα ή ζώα ιδιοκτησίας τρίτων. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι ότι η κάλυψη αφενός δεν έχει περιορισμό χώρου και αφετέρου το πολύ μικρό κόστος.

Προνομιακή οικονομική Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Για κάθε τύπο σκάφους, ιδιωτικής, επαγγελματικής ή ναυταθλητικής χρήσης τα προγράμματα ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής  χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους στο να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη και την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους / προσφερόμενων καλύψεων. 

Γραφτείτε στο newsletter μας και μάθετε για τις νέες υπηρεσίες μας, για τις προσφορές μας και για ασφαλστικά νέα

Πρόσφατα Νέα

Προσφορές

Συνεργάτες

  • axa.jpg
  • enterprise.jpg
  • foinoikas.jpg
  • asfalistiki.jpg
  • ate.jpg
  • chartis.jpg
  • ethniki.jpg
  • generalli.jpg

Γραφείο

Ν. Μπελογιάννη 76 & Κατακουζηνού, Νίκαια, 
Τηλ: 210-4120690, Fax: 210-4120241,
Mail: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.